Neftçi Bakü Galatasaray : UEFA Avrupa Lig: Neftçi Bakü: 0 - Galatasaray: 1 - SPOR ... / Mbodj kornerde kafayı çok iyi vurdu ve golü attı;

Neftçi Bakü Galatasaray : UEFA Avrupa Lig: Neftçi Bakü: 0 - Galatasaray: 1 - SPOR ... / Mbodj kornerde kafayı çok iyi vurdu ve golü attı;. 48' kullanılan kornerde diagne vuruşu yaptı ancak kaleci engelledi. Luyindama boş kaleye topu yolladı. Eleme turunda azerbaycan ekibi neftçi bakü'yü. Uefa avrupa ligi'ndeki temsilcimiz galatasaray, deplasmanda neftçi ile karşı karşıya geldi. Neftçi bakü savunması araya giriyor ve topu kornere gönderiyor.

Temsilcimizin bu turdaki rakibi ise hırvat ekibi hajduk split oldu. Neftçi bakü savunması araya giriyor ve topu kornere gönderiyor. Galatasaray, uefa avrupa ligi 2. 46' neftçi'nin galatasaray kalesini bulan ilk şutu gol oldu. Ön eleme turu 24 eylül perşembe günü yine.

Neftçi Bakü - Galatasaray maçı canlı yayın nasıl izlenir ...
Neftçi Bakü - Galatasaray maçı canlı yayın nasıl izlenir ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Galatasaray, neftçi'yi mağlup ettiği takdirde avrupa kupaları tarihindeki 100. Eleme turundaki rakibi de belli oldu. 46' neftçi'nin galatasaray kalesini bulan ilk şutu gol oldu. Ceza sahası sağ çaprazda topla buluştuktan sonra luyindama'dan. ɡaɫatasaˈɾaj ˈspoɾ kulyˈby, galatasaray sports. Neftçi bakü ceza sahasında oluşan karambolde savunma topu uzaklaştırdı. Kevin clancy, david mcgeachie neftçi: Eleme turunda hajduk split ile karşılaşacak.

Galatasaray'da babel'in sol kanattan yaptığı ortasını neftçi savunması kornere gönderdi.

Uzun zamandır galatasaray'ın azerbaycan takımlarıyla eşleşmesini bekliyordum. Eleme turundaki rakibi de belli oldu. 46' neftçi'nin galatasaray kalesini bulan ilk şutu gol oldu. Temsilcimizin bu turdaki rakibi ise hırvat ekibi hajduk split oldu. 43' neftçi bakü gole çok yaklaştı. Neftçi bakü ceza sahasında oluşan karambolde savunma topu uzaklaştırdı. Neftçi bakü savunması araya giriyor ve topu kornere gönderiyor. Eleme turu'nda galatasaray, azerbaycan temsilcisi neftçi bakü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. 43' neftçi bakü gole çok yaklaştı. Neftçi bakü'nün tek sayısını ise 47. Kevin clancy, david mcgeachie neftçi: Galibiyetini alacak (99g 75b 111m). Mbodj kornerde kafayı çok iyi vurdu ve golü attı;

Turu'ndaki galatasaray eşleşmesi ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Eleme turu'nda galatasaray, azerbaycan temsilcisi neftçi bakü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Kevin clancy, david mcgeachie neftçi: Luyindama boş kaleye topu yolladı. Mammadov, buludov, mbodj, stankovic, krivotsyuk, makhmudov, mamadou, narimanjahan (dk.

Neftçi Bakü - Galatasaray maçını canlı veren şifresiz ...
Neftçi Bakü - Galatasaray maçını canlı veren şifresiz ... from i.internethaber.com
Ön eleme turu 24 eylül perşembe günü yine. Galatasaray'da babel'in sol kanattan yaptığı ortasını neftçi savunması kornere gönderdi. Neftçi bakü galatasaray maçı ne zaman? Neftçi bakü teknik direktörü fuzuli mammadov, uefa avrupa ligi 2. Galatasaray'ın diğer turdaki rakibi hajduk split oldu. Galibiyetini alacak (99g 75b 111m). 48' kullanılan kornerde diagne vuruşu yaptı ancak kaleci engelledi. Eleme turu'nda galatasaray, azerbaycan temsilcisi neftçi bakü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Uefa avrupa ligi'ndeki temsilcimiz galatasaray, deplasmanda neftçi ile karşı karşıya geldi.

Luyindama boş kaleye topu yolladı. Turu'ndaki galatasaray eşleşmesi ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Neftçi bakü ceza sahasında oluşan karambolde savunma topu uzaklaştırdı. Mbodj, bir anlık hatadan yararlanarak topu kafayla ağlara gönderdi ve 46. Sarı kırmızılıları galibiyete taşıyan golleri diagne (2) ve luyindama attı. Neftçi bakünün anlamı petrolcü bakü olan azerbaycan kulübü. Galibiyetini alacak (99g 75b 111m). 43' neftçi bakü gole çok yaklaştı. Galatasaray ile neftçi bakü, yarın (17 eylül perşembe) tsi̇ 19.00'da bakü olimpiyat stadı'nda karşı karşıya gelecek. Ceza sahası sağ çaprazda topla buluştuktan sonra savunmadan seken top kornere gitti. Temsilcilerimizden galatasaray, uefa avrupa ligi'ne katılmak için 2. 3' galatasaray maça etkili başladı. Neftçi bakü teknik direktörü fuzuli mammadov, uefa avrupa ligi 2.

Mbodj kornerde kafayı çok iyi vurdu ve golü attı; Qafqazinfo'ya konuşan azeri teknik adam 'galatasaray. Temsilcimizin bu turdaki rakibi ise hırvat ekibi hajduk split oldu. Eleme turu'nda galatasaray, azerbaycan temsilcisi neftçi bakü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Mammadov, buludov, mbodj, stankovic, krivotsyuk, makhmudov, mamadou, narimanjahan (dk.

Neftçi Bakü-Galatasaray maçının muhtemel 11'leri
Neftçi Bakü-Galatasaray maçının muhtemel 11'leri from icdn.ensonhaber.com
Galatasaray'da babel'in sol kanattan yaptığı ortasını neftçi savunması kornere gönderdi. 43' neftçi bakü gole çok yaklaştı. Taylan seken topu içeri çevirdi. Mammadov, buludov, mbodj, stankovic, krivotsyuk, makhmudov, mamadou, narimanjahan (dk. Turu'ndaki galatasaray eşleşmesi ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. ɡaɫatasaˈɾaj ˈspoɾ kulyˈby, galatasaray sports. 48' kullanılan kornerde diagne vuruşu yaptı ancak kaleci engelledi. Galatasaray, neftçi bakü'yü elemesi halinde 3.

Eleme maçı neftçi bakü galatasaray özet videosunu burada bulabilir ve heyecanlı anlara yeniden tanık olabilirsiniz.

43' neftçi bakü gole çok yaklaştı. Turu'ndaki galatasaray eşleşmesi ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Mammadov, buludov, mbodj, stankovic, krivotsyuk, makhmudov, mamadou, narimanjahan (dk. Galatasaray ile neftçi bakü, yarın (17 eylül perşembe) tsi̇ 19.00'da bakü olimpiyat stadı'nda karşı karşıya gelecek. Luyindama boş kaleye topu yolladı. Galatasaray'da babel'in sol kanattan yaptığı ortasını neftçi savunması kornere gönderdi. Galatasaray, neftçi'yi mağlup ettiği takdirde avrupa kupaları tarihindeki 100. 48' kullanılan kornerde diagne vuruşu yaptı ancak kaleci engelledi. Galatasaray'ın diğer turdaki rakibi hajduk split oldu. Mbodj, bir anlık hatadan yararlanarak topu kafayla ağlara gönderdi ve 46. Neftçi bakünün anlamı petrolcü bakü olan azerbaycan kulübü. Ceza sahası sağ çaprazda topla buluştuktan sonra savunmadan seken top kornere gitti. 3' galatasaray maça etkili başladı.

Eleme turu'nda galatasaray, azerbaycan temsilcisi neftçi bakü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor neftçi bakü. Mammadov, buludov, mbodj, stankovic, krivotsyuk, makhmudov, mamadou, narimanjahan (dk.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook